Serbia: «Hvis ikke myndighetene beskytter oss mot migranter, gjør vi det selv!

Hundrevis av migrant-trøtte demonstranter samlet seg i Beograd i forrige uke og gjorde det klart at om ikke de serbiske myndighetene beskytter dem mot migrantene, lover de å ta loven i egne hender og gjøre det selv.

Lokale medier kunne melde at søndag den 8. mars hadde omkring 200 demonstranter samlet seg i Beograds gater for å oppfordre serbiske myndigheter til å ta grep for å stoppe den pågående ødeleggende massemigrasjonen.

Under slagord som «Vi ønsker ikke migranter», Serbia for serbere», «Gjerde mot migranter, frihet for innbyggerne», «Dere får ikke bytte oss ut» og «Terrorister ikke velkomne», bar demonstrasjonen preg av folk som har fått nok av globalistenes rasering av nasjonalstatene og friheten til det europeiske folk.

Ett av grepene de ønsket å foreta var å begynne å partuljere gatene som et tiltak for å øke sikkerheten for sitt eget folk. Ifølge Radio Free Europe, uttrykte den frustrerte folkemengden bekymring for en kommende bølge av migranter til Serbia, og et krav om å sende tilbake de som allerede har passert grensen til landet.

Serbia ligger geografisk langs den berømte Balkanruten som ferdes av migranter som trenger seg inn i Schengen sonen, hvor de kan ferdes fritt gjennom EUs land hvor visa ikke er påkrevet. Som kjent befinner også Norge seg innenfor Schengen området.

De serbiske demostrantenes bekymringer har øket i takt med at Hellas har ved økende antall tilfeller feilet i å stoppe det Erdogan konstruerte trykket av nye migranter mot Europa.

Lignende demonstrasjoner har også funnet sted flere andre steder i Serbia, som blant annet Subotica og Povarevac.

Da målet for mange av disse migrantene er velferdsstater i det nordre Europa, er utvilsomt serbernes kamp vår kamp.