Danmark: Over 1.000 bedrifter åpner, og trosser de globalistiske restriksjonene. Nok er nok!

Covid-trøtte dansker begynner i økende grad å få nok. Det antas at hele 1.000 bedrifter trosser restriksjonene på mandag og åpner sine butikker og bedrifter.

«Jeg håper at jeg kan få åpner Danmark igjen.»

Torkil Poulsen har ved siden av sin jobb som direktør for selskapet Dantracker, satt igang en stor bevegelse. På bare en uke har han via grupper på Facebook samlet opp imot 10.000 støttende og bedriftseiere som i likhet med han selv er lei av coronaristriksjonene. I skrivende stund har 27 bedrifter skrevet seg på aksjonens hjemmeside Åbne Forretninger i Danmark, men grunnet faren for besøk og bøtelegging fra politiet, regner Poulsen at det reelle tallet er omkring 1.000.

– Det er ikke alle som vil legge det frem offentlig at de holder åpent. Det vil for eksempel gjøre det lettere for politiet å finne ut at de holder bedriften åpen, sier Poulsen.

Til bt.dk sier Torkil at «Vi kjemper for friheten og gjør en god gjerning». Hans ambisjoner er ganske enkelt å få åpnet Danmark igjen.

Aksjonen som starter mandag kan medføre store bøter til både bedriftene og kundene. Bedrifter som bryter restriksjonene og holder åpent risikerer bøter mellom 10.000 og 40.000