Video: Alternativ Medias Anneli Virtanen intervjues av kjent finsk podcaster – Norsk tekst.

Anneli Virtanen i et meget interessant intervju med finske Mikko Kemppe. Foto: ©Alternativ Media.

Den 4. mai i år ble Alternativ Medias Anneli Virtanen intervjuet av den kjente finske podcasteren Mikko kemppe. Den er allerede sett av titusenvis av finner. Annelis informasjon om tilstandene i Sverige, vaksiner og koronaagendaen sjokkerte til og med denne godt opplyste finnen. Dokumentasjon av Annelis opplysninger finner du i likner under videoen.

Trykk for å se video

Linker som er relevante for dokumentasjon av Annelis opplysninger:

https://cdn.pfizer.com/pfizercom/2020-11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020.pdf?fbclid=IwAR1_lSTForW889-UgzvInajVNX8x6E_ti6TaEd4WMzFwsPwxyS5VocyrH5M

https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-covid-19-vaccine-astrazeneca/information-for-healthcare-professionals-on-covid-19-vaccine-astrazeneca?fbclid=IwAR0SHJ0ZhcUVYc4XwwHqbR3kOyDx1iGK8CFgB06Mo8dFXF_SH2WsV-_kVtI

Ikke glem å abonner gratis på vår nettside. Da får du varsler på e-post om nye artikler og om nye livesendinger som i større grad vil foregå på vår nettside. Dette for å unngå sensur fra Facebook og deres «uavhengige» samarbeidspartnere. Fyll inn e-postadresse og trykk knapp under. Gå deretter inn på din epostkonto og bekreft.