Kveldens livesending 5 juni kl 19 kan du se her:

Vi starter forberedelsen med migrasjonen fra Facebook i dag. Vi ønsker at dere ser sendingen her i denne linken, selv om den også sendes samtidig fra Twich, Dlive, Youtube, facebooksiden til Alternativ Media og facebookgruppen Fanklubb for Alternativ Media. For å se sendingen må du trykke på bildet under. Om du kommenterer helt nederst på siden, må du trykke på vinduet på nytt.

Det går også å kommentere på de andre nevnte plattformene, men vi ønsker at flest mulig kommenterer her inne, da dette vil være nettsiden dere finner oss uansett hvilken plattform vi bygger inn etterhvert som vil blir utestengt fra den ene plattformen etter den andre.

For å kommentere her: Trykk kommentarfeltet helt nederst på siden, fyll inn epost og valgt brukernavn (Helst ditt ekte navn), og kommenter. Vi får oversikt og kan vise i samme chatbox alle kommentarer fra alle plattformene.