Rasistisk psykiater under Yale-foredrag: – Fantaserer om å skyte hvite mennesker i hodet.

Dr. Aruna Khilanani innrømmer at hun hater alle hvite mennesker så sterkt at hun blant annet har hatt fantasier om å tømme en revolver i hodet på et hvert hvitt menneske som kommer i hennes vei. Skjermbilde fra Russia Todays Facebookside.

Mens den progressive horde av politisk korrekte hyener i USA og andre land, foreløpig bestående av en hvit majoritetsbefolkning, leter med lys og lykter etter rasisme, som i deres øyne kun kan utageres av hvite, nå i den senere tid i form av «strukturell rasisme» – et defust begrep om nærmest usynlig rasisme – får ekte rasistiske utsagn mot den hvite verdensminoriteten pågå nærmest uimotsagt i mainstream media. Uimotsagt er kanskje et mildt begrep, utsagnene blir i tillegg applaudert og støttet av organisasjoner som kaller seg antirasistiske og enkeltpersoner som tror at rasismen forsvinner fra jorden overflate, bare man hater den hvite verdensminoriteten nok. Dette til tross for at mange av dem og deres barn tilhører nettopp denne befolkningsgruppen. Det later til at det ikke finnes grenser for hvor langt denne rasismen kan gå før det reageres og tas avstand fra høyt politisk nivå.

Dr. Aruna Khilanani, en New York City-tilknyttet psykiater, uttalte til tilhørere på Yale School of Medicine blant annet at hun har hatt fantasier om å «tømme en revolver i hodet på hvilken som helst hvit person som kommer i veien for meg». Hun sa «hun etter det ville gå videre med lette steg» og at «hvite mennesker får blodet hennes til å koke». En kan bare tenke seg hva slags reaksjoner og konsekvenser dette ville fått, med det rette, om en hvit person hadde sagt dette om f.eks. svarte, jøder eller arabere.

Khilanani generaliserte også den hvite befolkningsgruppen med å si at de har mistet vettet, og har gjort det for lenge siden. I et intervju med podcasteren Katie Herzog kan man også høre hennes rasistiske propaganda i fri utfoldelse. Dette intervjuet publiserte den tidligere kommentatoren og redaktøren for New york Times, Bari Weiss, og kan høres på hennes egen nettside.

I en reklame for podcasten var overskrifter som «Det psykopatiske problemet med hvite tanker/hjerner», og temaer som læring om «Å sette opp hvite menneskers fravær av de svartes sinne som et problem» og » Forstå hvordan hvite mennesker er psykologisk avhengige av de svartes sinne».

På sin egen Twitterkonto påstår Aruna at hun forlot de akademiske instutisjonene på grunn av rasisme. Med tanke på hvor ekstremt rasistiske mange av disse amerikanske instutisjonene kan være mot den hvite befolkningsgruppen, er dette en sterk indikasjon på hvor ekstremt Arunas tankegods er:

På sin Twitter-konto påstår Aruna at hun har forlatt akademiske instutisjoner på grunn av rasisme. Foto: Skjermbilde Twitter.

Khilanani åpnet showet med å si at «Jeg skal si endel ting, og de vil antagelig provosere fram mye respons, og jeg vil at dere kanskje bare skal observere dette selv». Dette antagelig for å forberede underbevisstheten til tilskuerne, slik at de skal vegre seg fra å reagere på den måten som Khilanani maler ut forestillingene om de fæle rasistiske hvite menneskene.

Khilanani som er av indisk opphav og dermed kategoriseres etter den globalistiske og progressive rasesystemet som POC (Poeple of color)/(Fargede mennesker), og dermed ved fødselen er definert som offer for rasisme, og hvite mennesker definert som fødte som rasister, sa på vegne av alle fargede mennesker, det vil si alle på planeten untatt den hvite verdensminoriteten, at «Vi er rolige, vi er generøse, for generøse. Og når vi blir sinte bruker de vår respons til å si at vi er gale og har emosjonelle problemer. Det ender alltid på den måten, hver gang. Som en fordømt tidsinnstilling som kan telles ned.»

Dette sier altså denne denne doktoren som åpenbart tilhører et progressivt miljø som i andre åndedrag messer om at det ikke finnes noen raser, folkegrupper eller noen ganger heller kjønn. Men at det finnes bare enkeltindivider, og at om man deler inn mennesker i etniske grupper så vil det medføre konflikter og rasisme. Den eneste logiske forklaringen blir jo da at det sistnevnte er nettopp det dette globalistiske og progressive miljøet ønsker? Er det noen som snakker mer om hudfarge, og sorterer og dømmer folk etter hudfarge mer enn disse miljøene?

Flere rasistiske uttalelser er at «Ingenting gjør meg mer sint enn hvite mennesker som sier at jeg ikke skal være sint, fordi de har ikke sett virkelig sinne – enda. Dette sa hun før hun skrøt av at hun hadde systematisk avsluttet forholdet med de fleste av sine hvite venner for omtrent fem år siden.

«Jeg har hatt fantasier om å tømme en revolver i hodet på hvilke som helst hvite personer som kommer i veien for meg, begravd deres kropper og tørket av mine blodige hender mens jeg gikk videre, med relativt god samvittighet og lette steg. Som om jeg gjorde verden en fuckings tjeneste». Med slik språkbruk ønsker altså hun å bekjempe rasisme. Vil det funke? Gjør hun verden en tjeneste?

«Hvite mennesker er ute av forstand, og det har de vært lenge. Hvite mennesker føler vi mobber dem når vi bringer opp rase». «Vi glemmer stadig at å snakke direkte om rase er å kaste bort våre åndedrag» Hun fortsetter, «Vi ber en dement, voldelig predator som tror han er helgen og superhelt, om å akseptere ansvarlighet. Det kommer aldri til å skje».

Så hvis det å snakke med hvite mennesker ikke kan fungere, kan man med gru undre på hva som er hennes «final solution» for de hvite befolkningsgruppene? Skyting eller gass?

Videre om hvite mennesker, «De har fem hull i deres hjerner. Det er som å stange hodet mot en murvegg».

Khilanani sa også at «Når man omtaler rasisme, antar man at hvite mennesker kan forstå og prosessere hva vi snakker om. De kan ikke det. Det er derfor de høres så demente ut. De vet ikke engang at de har en maske på seg. Hvite mennesker tror det er deres ekte ansikt. Vi må lære å kjenne deres maske».

Flere av hennes grovt rasistiske uttalelser er å finne på hennes egen Tik Tok profil.