Nå: Ghislane Maxwell dømt til 20 års fengsel for sexhandel | Får vi aldri se kundelisten?

Ghislaine Maxwell ble tirsdag dømt til 20 års fengsel for sexhandel. Maxwell er dømt for å blant annet skaffet tenåringsjenter til Jeffrey Epstein som han utnyttet seksuelt. Mange av disse var svært unge.

Pedofildømte Jeffery Epstein som angivelig og under mildt sagt mystiske omstendigheter begikk «selvmord» i 2019, og Ghislane Maxwell var notoriske etter å skaffe stadig nye jenter til deres perverse imperium. Et utall antall personer fra den globale eliten antas å ha blitt surret inn i en konspirasjon med sex og utpressing.

Så lenge Maxwells kundeliste holdes hemmelig av det elitiske rettsvesen, vil disse spekulasjonene og «konspirasjonsteoriene» aldri dø ut – snarere tvert om.

Sky News rapporterte live fra New york om dommen:

Promotering
Promotering

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under: