Georgian Guidestones sprengt med bombe | Alternativ Media®

Foto: Skjermbilde YouTube/Fox 5 Atlanta.

Det mystiske monomentet kalt the Georgian Guidestones, som blant annet formaner nødvendigheten av en kraftig depopulasjon – med ønske om en total globalt befolkning ned til 500 millioner mennesker – er delvis ødelagt av en bombe.

Dette monomentet i den amerikanske staten Georgia består av fire pilarer, hvorav en av dem ble sprengt i natt 04.00 lokal tid, har forståelig nok skapt grobunn for konspirasjonsteorier. Skriften på stenene beskriver New World Orders (NWO) agenda på en måte som mange mener ligger svært nær utviklingen vi ser konturene av under Agenda 2030.

Disse store steinene er over 6 meter høye. Selv om det åpenbart at det er brukt betydelige ressurser for å få reist disse, er det så vidt vi vet ingen som har noen konkrete bevis på hvem som har har gjort det i 1980.

Steinene er viden kjent for å inneholde innrissede punkter på hvordan menneskeheten skal kontrolleres med kontroll over reproduksjon, miljøfanatisme og globalisme.

Ifølge Georgia Bureau of Investigation har noen ukjente individer fyrt av eksplosiver som ødela den ene pilaren.

Promotering
Promotering

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under: