Video: Ekslusivt intervju med Anna Bråthen – etter angrepet | Alternativ Media®

Foto: ©Alternativ Media.

Dette er et utdrag fra vår ekslusive sending for medlemmer søndag 3. juli. Vi har fått mange henvendelser med spørsmål om hvordan det går med Anna Bråthen etter SIANs bil ble presset av veien på E6 ved Mortensrud lørdag 2. juli.

Lørdag den 2. juli ble SIANS bil torpedert av bilen til en ilsint muslimsk kvinne. Dette har naturligvis påvirket Anna Bråthen, både mentalt og fysisk i form av en brukket rygg.

Anna fremstår som sterkt preget ettet terrorangrepet og sier blant annet at hun priser seg lykkelig over at alle overlevde og at Alternativ Media lå bak og filmet hele hendelsen, noe som etter all sannsynlighet blir avgjørende for kommende rettsak.

Bli medlem og få tilgang til ekslusive sendinger og videoer samtidig som du støtter Alternativ Media®. Følg linken https://www.subscribestar.com/alternativ-media og husk å være innlogget på din Google-konto når du skal se live eller video.

Vi beklager lav lyd på Anna, grunnet færre muligheter til justering i vårt mobile studio.

Videoen kan brukes i deler eller i sin helhet mot attribusjon og følgende tekst skriftlig og/eller muntlig: Intervjuet er gjort av Alternativ Media – en uavhengig norsk nyhetskanal som sender live på de fleste store sosiale medieplattformer.

©Alternativ Media

Kontakt: ronny.alternativmedia@gmail.com

Intervjuet ble sendt på vår sending SuperSøndag som er ekslusiv for våre medlemmer.

Trykk på bildet under for å bli medlem. Husk at for å kunne se våre ekslusive sendinger for medlemmer, må du være innlogget på din Google-konto.

Promotering
Promotering

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under: