Vil Pelosis antatte besøk i Taiwan utløse tredje verdenskrig? | Nå kun timer før besøket.

Tredje verdenskrig begynner raskt å se ut som et høyst sannsynelig scenario. Eller rettere sagt så begynner det scenariet å fremstå som bortimot uungåelig. Ifølge Global Times er den kinesiske hæren fullt forberedt.

Det er ikke akkurat noen ønsketenking som får meg til å anse verdens verste scenario som en høyst reell mulighet, og det i tillegg i løpet av en nær fremtid – en meget nær fremtid. Vi snakker kanskje ikke år eller måneder, men dager.

Selvfølgelig kan dette unngås, men da er forutsettingen at man ønsker å unngå det.

Hva vet vi i likhet med Nancy Pelosi og de andre krigshisserne? Vi vet at Kina ikke vil tillate vestlige bidrag til militær oppbygning av Taiwan. Vi vet at den kinesiske propagandisten Hu Xijin har sagt at om Polesis fly blir eskortert av amerikanske stridsfly når hun reiser til Taiwan, vil Kina kunne skyte ned flyet hennes, da det anses som en del av en invasjon. Vi vet at amerikansk tilstedeværelse i og rundt Taiwan, og da i særdeleshet i form av baser er en strategisk situasjon Kina ikke kan eller vil leve med.

Vi vet at USA har en tendens til å gjøre nøyaktig det motsatte av hva som sies å måtte gjøres for å deeskalere en konflikt – som å f.eks sende HIMARS missilsystemer til Ukraina, etter at Russland har sagt om disse langdistanserakkettene havner i Ukraina, trenger Russland en ekstra sikkerhetsbuffer, og dermed må erobre større territorie. President Biden har også tidligere uttalt at USA ikke vil sende HIMARS til Ukraina, da det vil eskalere krigen. Og senere kom altså beslutningen om å sende dem likevel, i all visshet om at det vil bidra til farlig eskalering. Det vil si at de som i praksis styrer USA – hvem det nå enn er – ønsker eskalering og mer krig.

Vi vet at tidligere president Donald Trump har sagt at om Nancy Pelosi reiser til Taiwan, kan tredje verdenskrig bryte ut. – Husk at jeg har sagt dette, la han til.

Vi vet at Kina har advart Biden-administrasjonen mot å sende Pelosi til Taiwan. Og om det skjer vil ikke det kinesiske militære «sitte stille».

Vi vet at de som eier verden alltid ønsker krig. For dem er krig big business.

Alternativ Media® vil følge konflikten og/eller tredje verdenskrig nøye i timene og dagene fremover. Les våre stadige oppdateringer på Telegram.

Se vår livesending for medlemmer onsdag 03.08.22 klokken 20.00. Bli medlem:

Promotering
Promotering

Husk å abonner gratis på Alternativ Medias nettside ved å fylle ut din epostadresse under: