Nok en «forklaring» på hjerteproblemer og død hos unge | Alternativ media ®

«Ny studie viser» at barn og unge med udiagnostiserte hjerteproblemer kan få hjerteinfarkt om de blir for ivrige når de spiller dataspill.

Jada, nok en studie — denne gang fra Australia — har greid å påvise enda et nytt fenomen som påfører unge mennesker hjerteproblemer. Dette ifølge the Telegraph.

Håpløst!

Det mange har stusset over, er hvor mange slags nye fenomener som angivelig forårsaker både hjerteproblemer og plutselig død hos unge og friske mennesker.

Vi har sett at unge og sterke toppidrettsutøvere plutselig har fått hjertestopp og til tider dødd i en skala vi ikke har sett før — i hvert fall ikke før utrullingen av den eksperimentelle injeksjonen verden over.

Pinocchio rider igjen.

Etter at flere har kollapset under vinter-OL har vi fått Pinocchio-forklaringer, som at utøverne har trenet hardt og at det var kaldt, som om hard trening og kulde er noe nytt i forbindelse med et vinter-OL.

Når akutt-avdelingene ved mange norske sykehus får kapasiteten sprengt, blant annet grunnet dokumentert større innsig, trør Pinocchio til igjen med noe halvrart svada som ikke blir utfordret med oppfølgende spørsmål fra en lammet og blodfattig presse.

Etter flere år med hyggelig nedgang i antall trafikkdøde har statistikken tilfeldigvis i post-vaksine epoken øket kraftig. Jeg regner med at Pinocchio fremdeles sitter og klør seg frustrert i skaftet for å forfatte en «ny studie» som bortforklarer det i en vaksinefri retning.

Selvfølgelig kan alt dette være tilfeldigheter, men jeg er ingen tilfeldighetsteoretiker.

I den nevnte Australske studien viser det seg at det først og fremst er krigs- og skytespill som utløser det nye fenomenet med barn som får hjerteinfarkt av spenningen.

Kan det tenkes at det er fordi det er de spill som spilles mest, og at også andre mykere spill er proporsjonalt like representert?

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler