– De uvaksinerte er superhelter! | Alternativ Media®

Skjermbilde YouTube.

– De ser ut som vanlige folk, men de er superhelter! er noe av inspirerende og rørende Brad Wylder forkynner. Vi har per nå ikke greid å finne ut av hvem han egentlig er eller hvilken nyhetsorganisasjon han angivelig jobber for. Det er mildt sagt svært beskjedent med infomasjon om han på nettet.

Men uavhengig av om dette er et ekte nyhetsanker fra en ekte nyhetsorganisasjon eller bare en «fyr på nettet», er det mange som har reagert med begeistring over hans refleksjoner rundt hvilke menneskelige egenskaper som bor i dem som har greid å stå imot vaksinepresset den senere tid fra venner, kollegaer, arbeidsgivere, media og til og med samlivspartnere. – Dere har bestått testen, sier han.

Se den korte videoen og del gjerne det oppmuntrende budskapet.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler