Canadisk delstatsminister ber de uvaksinerte om unnskylding | Alternativ Media®

Alberta Canada: Albertas statsminister, Danielle Smith, ber de uvaksinerte om unnskylding for urettferdig diskriminering , at de har mistet jobber og blitt mobbet av myndighetene under den såkalte pandemien. (Se video).

– Jeg kan be om unnskylding nå med en gang. Jeg er veldig lei meg.

I dag søndag 23. oktober gjorde den nyvalgte statsministeren det alle ansvarlige politikere med samvittigheten i behold burde gjøre. På et spørsmål fra Rebel News’ reporter om hun faktisk ville stå for sine valgløfter om å beklage og be de uvaksinete om unnskylding, svarte hun:

– Jeg kan be om unnskylding nå med en gang. Jeg er veldig lei meg.

Hun fortsatte med den hjertelige unnskyldingen.

– Til alle som har vært gjenstand for upassende diskriminering på grunnlag av deres vaksinestatus; Jeg veldig lei meg på vegne av offentlige ansatte som fikk sparken fra jobben sin på grunn av deres vaksinestatus, og jeg ønsker dem velkommen tilbake, om de ønsker å komme tilbake, sa hun.

Og enda bedre, Smith sa at hun seriøst vurderer å innvilge juridisk amnesti til alle i Alberta som er tiltalt for å ha brutt lockdown-lovene.

Den nyvalgte statsministeren for Alberta tilhører United Conservative Party.

Alberta er en provins i Canada. Den er den mest folkerike av Canadas tre prærieprovinser med et folketall på 4.3 millioner.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler