Ambulansepersonell truet med pistol i innvandrertett bydel i Södertälje.

Södertelje, og da spesielt bydelen Enhörna, er i nyere tid mest kjent for de hyppige gjengoppgjørene med skyting og annen grov kriminalitet. Det fremstår da nærmest som en kjedelig og dagligdags artikkel når vi nå melder om at natt til søndag ble ambulansepersonell truet med pistol under utrykking.

Bare i den første uken i oktober i år har det blitt begått fire skytninger. Dette defineres av mange som svenske tilstander, og alle våre lesere vet hva som er fellesnevneren for klientellet som begår denne type kriminalitet. MSM bruker heller begreper som «sårbare grupper», «utenforskap» og annen indoktrinert globalistisk metodikk for å bortforklare realiteten, noe som gir grobunn for en enda verre realitet.

Truet med pistol.

Natt til søndag måtte ambulansepersonell rykke ut til en bolig i Enhörna i Södertälje for å behandle en person.

Vel fremme ble de truet av en mann i 50-årene med pistol.

– Ambulansen var den første som kom. I forbindelse med at de er der, oppstår det en situasjon hvor et våpen er til stede. Ambulansepersonalet syntes det var ubehagelig så de tok kontakt med oss, sier Mikael Pettersson, vakthavende ved politiet i Stockholmsregionen, til Aftonbladet .

Mannen ble senere pågrepet rundt klokken seks om morgenen og er nå mistenkt for grove våpenlovbrudd og grove urettmessige trusler.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler