Jeg støtter Qatars avvisning av pride-propaganda 100% | Alternativ Media®

Debatten om Qatars motstand og forbud mot pride-propaganda er som vanlig ensidig fra vestlige medier. Islamsk bastante vegring mot homofili og andre legninger som hardt promoteres under regnbuens farger er tydeligvis et kjempeproblem som det må markeres avstand fra – i Qatar. Ikke i Norge. I Norge er du islamofob om du så mye som kremter om selvmotsigelsen mellom toleranse ovenfor islam og promotering av pride.

På den andre siden, eller samme side i denne saken, har du de tradisjonelle islamkritiske røstene. «Der ser du hvordan det går når islam får makt». Riktig det, men jeg ser nesten ingen, eller absolutt ingen så langt, som ser dette i en nasjonalistisk sammenheng. Og der kommer jeg inn i bildet.

Nasjonalisme er ikke slik den fremstår i Klungtveit, Rana, Kohn og andre globalisters fantasi, hvor de ser for seg en verden hvor etniske majoriteter verden rundt hater hverandre og synes sitt eget folk er overlegne som skal herske over andre.

Nasjonalisme er i motsetning til globalisme en gjensidig respekt for andre folk, deres kultur, religion og nasjoner.

Derfor er det for meg en selvfølge å respektere Qatar og deres folks kultur, regler, skikker og religion – i Qatar. Når homsing og pride-propaganda ikke er tolerert der, er det lite populært blant mange vestlige godhets-narsisister. Men dette må vi bare finne oss i.

Jeg vil ha meg frabedt at det kommer fremmede til Norge og forlanger at vi skal endre våre lover, skikker og levemåte for at de ikke skal bli krenket. Og jeg har full forståelse for folket i Qatar som nå opplever utelndinger som kommer til deres land og gneller, syter og føler seg krenket fordi Qatar ikke tilpasser seg deres krav og følelser.

En typisk vestlig beta-male med ansiktet tydelig preget av krenk. Hvorfor skal folket i Qatar ha noen som helst medfølelse for hva denne utlendingen måtte føle og mene er galt med landet?

Om homsing er greit eller ikke har ingenting med saken å gjøre. Det har absolutt null i debatten å gjøre. Hva vi i vesten måtte mene om det er helt uvesentlig. Homsing er like lite populært hos dem som sharia er hos oss.

Kort sagt er det to ting som er krystallklart for meg. Jeg kommer aldri til å sette mine ben i et muslimsk land. Og jeg har ingenting med hvilke normer og regler de har i sine land.

Lite sannsynlig at Qatar vinner VM, men jeg heier på dem. For de selvstendige nasjoners skyld.

Qatar – Love it or leave it!

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler