Livet etter the Great Reset | Kortfilm

Hvordan blir egentlig livet etter the Great Reset? Det vet vi ikke før vi har kommet dit. Og det er etter alle solemerker i løpet av en ubehagelig nær fremtid. The Great Reset er selvfølgelig pakket inn i et flott gavepapir og presentert som noe grønt, likeverdig, bærekraftig og flott. Noe som er det stikk motsatte av hva den endelige løsningen ment for menneskeheten, i hvert fall om vi lytter til de kloke hoder som har gransket de egentlige konsekvensene, og når vi ser hvem som står bak.

Det er betydelig med tid og ressurser som er lagt ned i denne velproduserte animerte kortfilmen fra canadiske 3D Epix Inc. Spesielt imponerende er det når vi kan være sikre på at de store filmprodusentene aldri ville tatt borti noe som har til hensikt å avdekke det stygge globalistiske agendaen.

Når jeg har i hodet sett for meg hvordan en slik ny verdensorden vil se ut, gjengir denne filmen nøyaktig slik jeg frykter det.

Folk isolert i små celler i gigantiske «bærekraftige» konsentrasjonsleire. Grå betong, meningsløshet og absolutt total kontroll over hvert enkelt individ. Droner som driver frem og tilbake med enkle forsyninger inn, og likposer ut til kjøretøy merket «Bio-resirkulering».

Hovedpersonen tenker tilbake på livet, livet før the Great Reset. Hvordan det var og hvordan det gikk galt. At dama forlot han fordi han var gal som leste om «konspirasjonsteorien» the Great Reset. Han tenker på alle varslene. Alle advarslene og vi ser Klaus Schwab, glimrende animert, si «The pandemic represents a rare, but narrow window og opportunity to reflect, re-imagine and reset our world». Ja, det er nøyaktig det han har sagt.

Covid-løgnen, vaksine-løgnen og propagandaen illustreres slik vi har sett det selv. Og filmen ender selvfølgelig slik den må ende.

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler