«Ungdommer» i innvandrertett bydel truer med å bombe Pride-paraden i Eskilstuna | Alternativ Media®

Bilde: Fotomontasje fra arrangørenes Facebookside og Canva.

De redaktørstyrte mediene har de siste årene mer enn indikert hva kodeordet «ungdommer» og «ungdomsgjeng» betyr. Vi tror at alle som leser Alternativ Media® vet hvilke det dreier seg om når universalbegrepet «ungdommer» tas i bruk, når lite nordiske handlinger begås.

«De skrek at de skulle dra ned og bombe og ødelegge for Pride-toget», sa fritidsleder Eric Dahlqvist til Eskilstuna-Kuriren tirsdag. Ifølge P4 Sörmland var det et titalls ungdomsskoleelever som ved fritidsgården Palatzet reagerte med skjellsord og kasting av gjenstander mot Pride-flagget, da det ble satt opp i fritidsgårdens kafeteria. Til stede var barn fra førskolen som feiret et jubilebium.

Når både Pride, med sitt til tider perverse budskap, og nye elementer i Sverige skal dyrkes og overbeskyttes i form av beskyldninger om hatprat når en kritiserer den ene eller den andre, tilsier all logisk tankegang at ulike verdier vil komme på skikkelig kollisjonskurs før eller senere.

Hvem som, når det kommer til stykket, blir globalistenes gullunge nr. 1 av disse to grupperingene, blir spennende å se. Men mye tyder på at Pride-ideologien trumfer den andre gruppen når valget tvinger seg frem. Et eksempel på det er en omtalt episode fra Bremerhaven i Tyskland, hvor en liten muslimsk gutt ble revet bort fra sin familie av tysk politi, angivelig fordi foreldrene motsatte seg at gutten ble utsatt for transe- og LGBT-propaganda på skolen. Ungdommens velferdskontor i Tyskland (tilsvarende barnevernet) har ifølge den tyrkiske nyhetsorganisasjonen AA, ikke avkreftet påstanden.

Det observeres også utvetydig at i alle nordiske Pride-arrangementer er deltakerne i absolutt all hovedsak av nordisk etnisitet. Hvorfor gjenspeiler ikke disse arrangementenes deltagere befolkningen demografisk ballansert likt resten av samfunnet?

Om det er så at den nye befolkningen er nøyaktig like svensk som etniske svensker, bør vi være trygge på at imamene i Sverige vil jobbe knallhardt for å få sine likesinnede godt integrert også under Pride-arrangementer.

For det er jo bare høyreekstremister som tror på konspirasjonsteorien om at LGBT-fantastene og de fremmed-religiøse nysvenskene ikke kan sameksistere fredelig?

Fyll inn din epostadresse og abonner gratis på våre artikler: