PK pressen går amok over «It’s Okay to be White» plakat

Medlemmer av den mye beryktede internett siden 4Chan har igangsatt en «trollaksjon» hvor medlemmer av hengt opp plakater med ordene «It’s okay to be White» under årets Helloween feiring.

Organisatorene av kampanjen vedtok noen grunnregler for aksjonen der man gjorde det klart at aksjonen ikke handlet om hat eller rasisme, men snarere om å få en størst mulig omtale om aksjonen i den politisk korrekte pressen.

Selvfølgelig gikk PK pressen på spøken og omtalte saken verden over som en forferdelig hat kampanje rettet mot fargede og andre minoriteter.

Det er to ting det er viktig å påpeke i denne saken og det er hvorvidt det er rasistisk å si «det er greit å være hvit» når det ikke er rasistisk å si «det er greit å være svart, homofil etc».

Den andre saken er at saken viser hvor lite den politisk korrekte pressen sjekker fakta i en sak før de omtaler den. Hadde de undersøkt saken litt ville de sett at det her handlet om en spøk i regi av 4Chan og at det ikke var en rasistisk kampanje i regi av en såkalt høyreekstremistisk organisasjon.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator