Trump: ‘Jeg er veldig frustrert’ over at jeg ikke kan beordre en etterforskning av Hillary

clinton-russia-uraniumPresident Donald Trump sa torsdag at han er «frustrert» over at han ikke kan beordre justisdepartementet rundt.

«Du vet det verste er at, fordi jeg er USAs president, skal jeg ikke være involvert i justisdepartementet. Jeg skal ikke være involvert med FBI, «fortalte Trump WMAL-vert Larry O’Connor. «Jeg kan ikke gjøre hva jeg gjerne ønsker å gjøre, og jeg er veldig frustrert over det.»

«Hvorfor går de ikke etter Hillary Clinton med hennes e-poster og med dossier, og de store mengdene penger?» la Trump til. «Nå, kanskje de er, men som president, og jeg tror du forstår dette, som president, er skal du ikke være involvert i den prosessen.»

Etter dette intervjuet med den konservative Washington radio-verten, twittret trump ut sin frustrasjon.

«Donna Brazile har uttalt at DNC rigget systemet for å stjele primærvalget fra Bernie Sanders på ulovlig vis. Kjøpt og betalt av Crooked H, «skrev Trump. «Dette er ekte samspill og uærlighet. Stort brudd på kampanjefinansieringsloven og hvitvasking av penger – hvor er vårt justisdepartement?»

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator