Den norske venstreekstremisten Nils Henrik Smith anklager Ann Coulter for medvirkning til terror!

NilsHenrikSmithNORGE – Den venstreekstreme forfatteren Nils Henrik Smith anklaget den konservative liberalisten og forfatteren Ann Coulter for å ha medvirket til å inspirere Anders B. Breiviks grufulle handlinger den 22. juli 2011.

Nils Henrik Smith’s anklager kom etter tirsdagens islamske terror angrep i New York hvor islamisten Sayfullo Saipov benyttet en hvit pickup til å kjøre over flere syklister og fotgjengere i Manhattan, hvor han drepte 8 og skadet 11.

Smith’s anklage kom som et svar på Ann Coulters twitter melding der hun på ironisk vis tok opp amerikanske politikere og pressens manglende vilje til å akseptere det faktum at man i dag har et stort problem med integreringen av islam i vesten.

Ann Coulter skreiv på twitter «Gal og venstrevridd talsmann for New York-politiet nekter å oppgi terroristens navn og nasjonalitet. Jeg antar at det er snakk om en blond fyr ved navn Bjørn fra Norge.»

Den ironiske kommentaren var ett svar på New York-politiets manglende vilje til å innrømme at gjerningsmannen var muslim til tros for at flere vitner hadde hørt ham skrike «allahu Akbar» under terror angrepet.

Norske medier har nå forsøkt å fremstille venstreekstremisten Nils Henrik Smith som en helt etter hans twitter svar til Ann Coulter uten å gi noen form for objektiv informasjon om den amerikanske skribenten og debattanten.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator