Den feministiske offerkulturen ser ut til å nå et nytt klimaks i vesten med #me too

LEDER – De siste uker har vi kunnet lese og høre mye om kvinner som har benyttet seg av #me too, mens den politisk korrekte pressen ukritisk har rapportert om hvor undertrykket kvinner i det vestlige samfunnet er.

Alt fra kjendiser til vanlige kvinner har benyttet seg av «mote» hashtagen #me too, og har nærmest benyttet enhver uønsket kontakt med menn som unnskyldning for å kunne kaste seg på den siste sosiale motetrenden.

Det utrolige her er at veldig få om noen har satt fokus på det faktum at også mange menn ofte opplever uønsket kontakt fra kvinner, og at det som tidligere ble ansett for å være et bevis for ens seksuelle verdi og noe positivt nå er blitt til seksuell trakassering.

Jeg har personlig snakket med en del av mine mannlige og kvinnelige venner, og kan si at 100 % av både de mannlige og kvinnelige vennene mine en eller annen gang i løpet av livet har opplevd en eller annen form for uønsket oppmerksomhet på byen, skolen eller arbeidsplassen.

Når jeg snakker om uønsket seksuell oppmerksomhet så er det et klaps på baken sammen med et komplement angående vedkommende utseende, eller uønskede tilnærminger fra personer av det motsatte kjønn med det formål å bli bedre kjent eller som det ble kalt tidligere sjekketriks.

Vi får også til stadighet servert i den politisk korrekte pressen av ulike feminister at «problemet» med seksuell trakassering ofte begynner så tidlig som i barnehagen der «en gutt drar en jente i flettene» hvorpå jenta når hun sier fra om hendelsen får til svar fra de voksne at «gutten gjør dette fordi han liker henne».
Faktum er at vi like gjerne kan bytte ut gutten som «overgriper» med jenta, og at de voksne like ofte kommer med et tilsvarende svar om at jenta handler ut fra at hun liker gutten.

Det utrolige med hele denne hashtag #me too saken er at den ser ut til å være et angrep på den heteroseksuelle seksualiteten, og at man nå nærmest ønsker å gjøre det umulig for personer av ulike kjønn å tilnærme, og omgås hverandre.

I dag er det blitt slik at om en mann tar kontakt med en kvinne han finner attraktiv så vil det være kvinnens grad av tiltrekning til mannen som bestemmer i hvilken grad han begår et seksuelt overgrep eller ikke. Dersom kvinnen finner mannen seksuelt attraktiv vil hans tilnærminger bli godtatt av kvinnen, og mannen er ingen overgriper, men skulle kvinnen ikke finne mannen attraktiv så er han nærmest en seksualforbryter.

Personlig har jeg opplevd at «Nigeria» horer har tatt kontakt, og fysisk antastet meg på Karl Johan, og jeg har opplevd uønsket oppmerksomhet fra både edru og fulle kvinner uten at jeg har ansett det som noen form for overgrep, men heller har sett på det som positivt at kvinner finner meg seksuelt attraktiv uavhengig av om jeg finner dem attraktive eller ikke.

Hvordan mener feministene at kvinner og menn skal finne sammen om de ikke skal kunne ta kontakt med hverandre uten først vite hvorvidt personen man er tiltrukket av ønsker kontakt eller ikke?

Hele denne saken med hashtag #me too er latterlig, men jeg ønsker gjerne å vite hva dere der ute mener.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator