Underskriftskampanje for å endre det Svenske flagget «trender» på sosiale medier

nytt-islamskvennlig-flaggSVERIGE – En sosial mediekampanje er startet for å presse Sverige til å adoptere et tyrkisk lignende flagg for å blidgjøre landets økende islamske befolkning.

En underskriftskampanje der man ber den svenske statsminister om fjerne dagens «diskriminerende» flagg med kors nærmer seg signaturmålet ettersom kampanjens hashtag #ForBetterSweden fortsetter å være en trend på Twitter.

Kampanjen som har til mål å samle 3000 underskrifter er startet på nettstedet avaaz.org, og starter på følgende måte:

«Det svenske flagget er en konstant påminnelse om vår mørke og undertrykkende fortid,» anfører underskriftskampanjen. «Flyktninger og innvandrere er tvunget til å leve under det kristne korset som er et symbol på korstogene og slaktingen av millioner av uskyldige islamske liv i Sveriges fortid som gjør at de føler seg uvelkomne og usikre. »

Selv om det går rykter om at kampanjen er startet av nett troll siden 4Chan, og er en svensk vri på «its okay to be white» kampanjen, er det flere som mener at Sverige gitt sin store vilje til ettergivelse når det kommer til krav fra landets islamske befolkning, kan være villige til også denne gang vil la islamistenes vilje vinne frem.

Kilde: avaaz.org

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator