«Kan mine barn være venner med hvite?»

Ekow_N_YankahUSA – Dette bisarre spørsmålet er grunnlaget for en artikkel publisert i New York Times søndag 12. november, og forfatteren svarer sitt eget spørsmål med et «nei», om enn med noen unntak.

«Historien har gitt liten grunn til at fargede skal stole på hvite mennesker på denne måten [ved ekte vennskap], og de siste månedene har vist hvor sterk foraktet landet viser for verdien av rasemessige minoriteter,» skriver Ekow N . Yankah, en jurist ved Yeshiva University.

Ifølge Yankah, er eksempler på hvitt «forakt» for rasemessige minoriteter de siste månedene bekymringer over opioidepidemien, bekymringer over stigende arbeidsledighet blant den hvite arbeiderklassen, og kritikk av NFL-spillere som kneler for nasjonalsangen. Tilsynelatende får disse problemene langt mer oppmerksomhet enn afro-amerikaneres problemer, og dermed avsløres den hemmelige forakten hvite har for ikke-hvite.

Med denne konklusjonen av forholdene i USA, erklærer Yanka hvilken livsleksjon han vil lære sine barn.

Et viktig spørsmål folk bør stille seg i forhold til denne saken er hvordan en slik uttalelse fra en hvit professor ville blitt mottatt i den politiske stratosfære, og i den politisk korrekte pressen?

Kilde: nytimes.com, dailycaller.com

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator