Kristen lærer suspendert for «å ha benyttet feil kjønnspronomen på» Elever

STORBRITANNIA – En lærer har blitt suspendert og kan miste jobben etter at det er fremsatt påstander om at han henviste til en elev som ble født som kvinne, men som nå «selv identifiserer seg» som en gutt som en jente.

Joshua Sutcliffe, en kristen lærer som underviser ved en britisk statlig videregående skole, mottok klagen etter at han sa «Vellykkede jenter» til eleven og hennes venn, da han så paret jobber hardt.

Matematikklærer unnskyldte seg når han ble «korrigert» av eleven og tenkte ikke mer om hendelsen inntil seks uker senere, da han ifølge The Mail på søndag ble ringt opp av skolens hovedkontor og fortalte at han var suspendert fra undervisning mens skolen undersøker en «klage en transperson» har gjort mot ham.

Mr Sutcliffe må møte på en formell disiplinær høring denne uken for å møte anklagene om uanstendig oppførsel, etter at en ukes lang etterforskning har funnet ham skyldig i å «fornærme» tenåringen, og for å ha «demonstrert diskriminerende atferd» og for «å ha brutt skolens likestillingspolitikk»

Når han snakket om den disiplinære prosessen, som han avslørte «redusert ham til tårer», sa læreren: «Jeg har blitt sjokkert og trist av skolens handlinger, som etter min mening reflekterer en økende trend der kristne folk meg blir marginalisert i det offentlige, og der vi straffes for vår tro.

Denne saken viser hvordan politisk korrekthet nå benyttes i stadig større grad for å marginalisere, og diskriminere personer med en kristen overbevisning og tro.

Kilde: dailymail.co.uk

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator