Britisk tobarnsmor vil fjerne «Tornerose» fra skoleundervisningen

STORBRITANNIA – I følge flere medier har den britiske tobarnsmoren Sarah Hall (40) høstet stor oppmerksomhet etter at hun tok til orde for å fjerne eventyret om Tornerose fra skoleundervisningen da hun mener eventyret inneholder uakseptabel seksuell oppførsel.

Hun skal ha kastet seg på den feministiske hysteribølgen rundt twitter kampanjen #metoo og skal ha postet en twitter melding under hashtagen #metoo med orlyden:

– Vet dere hva. Mens vi fortsatt har fortellinger som dette i skolen, kommer vi aldri til å forandre inngrodde holdninger om seksuell adferd. #MeToo,

Hennes reaksjon kom etter at hennes seks år gamle sønn kom hjem fra skolen med en bok der prinsen i eventyret blir oppfordret til å kysse den sovende Tornerose, noe Sarah Hall mener lærer unge gutter å kysse jenter uten dems samtykke.

Det underlige i denne saken er hvordan denne feministen tydeligvis IKKE har noen problemer med at barna lærer om Muhammed som voldtok og giftet seg med ni år gamle Aisha, eller hvordan man i dagens «liberale» Storbritannia/Europa synes det er helt greit å lære barn i barnehagealder om homosex.

Et uskyldig Europeisk eventyr forsøkes nå pålegges ansvaret for voksne menns uakseptable oppførsel ovenfor kvinner, og som et virkemiddel for det feministiske hylekoret til å indoktrinere unge gutter i hvor forferdelige de er.

Har virkelig samfunnet vårt forfalt så langt at til og med gamle uskyldige eventyr der moralen i historien er at de onde blir straffet og de gode premiert skal bli sett på som kvinnefiendtlig propaganda?

Kilde: chroniclelive.co.uk

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator