Homoaktivist ber det engelske folk be til Gud om at prins George vokser opp som homofil

STORBRITANNIA- Kristne i Storbritannia bør be til gud om at prins George sønn av Prins William og Kate vokser opp til å bli en homofil mann ifølge presten Kevin Holdsworth i Church of England.

Da prinsen er den tredje i arvereken til den Engelske tronen mener Kevin Holdsworth at om prinsen vokser opp til å bli en homofil mann så vil det tvinge Church of England til å åpne opp for giftemål mellom homofile og lesbiske par ettersom George som konge også vil være kirkens overhode.

Presten som også leder en kampanje for LGBTQ skrev i et blogginnlegg med tittelen «Hva tenker Kevin nå» etter at det ble kjent at Prins Harry og Meghan Markels forlovelse ble kjent:

«Hvis folk ikke vil engasjere seg i kampanjer på denne måten, har de i England et annet unikt alternativ, som er å be i deres hjertes (eller i offentligheten om de tør) for at Herren skal velsigne Prins George med ekte kjærlighet for en ung fin herremann når han vokser opp».

«Et kongelig bryllup kan sortere ting ut bemerkelsesverdig enkelt, selv om vi kanskje må vente 25 år for at det skal skje. Hvem vet om det kan ordne seg på angre raskere måter før den tid? «

Presten er blitt kritisert av flere for sine uttalelser som man mener er «uvennlige» og «ukristne», og dronningens tidligere kapellan med uttalelsen:

«Å be for at Prince George skal vokse opp på den måten, spesielt når en del av forventningen til at han skal arve tronen, er å produsere en biologisk arving med en kvinne han elsker, er på en måte å be for å undergrave hans konstitusjonelle og personlige rolle» , Sa Ashenden til avisen Christian Today.

«Det er en ufin, ondskapsfull og destabiliserende bønn. Det er den teologiske ekvivalenten av den onde feens forbannelse i et av eventyrene.

«Det er ikke-kristent, så vel som å være anti-konstitusjonell. Det er en veldig lang vei fra å være en velsignelse for Prince George. «

Les mer her…