Etnisk norsk kvinne skamslått av syrisk immigrant

TRINE-Bergen_ImmigrasjonKRIMINALITET – Den unge etnisk norske kvinnen var på en privat fest i Bergen da en immigrant fra Syria som også var blitt invitert til festen forsøkte å stjele kvinnens mobiltelefon.

Da den unge kvinnen merket at mannen hadde tatt hennes telefon, og forsøkte å konfrontere immigranten ved å peke på lommen hvor han hadde mobilen for å indikere at hun hadde sett ham begå ugjerningen.

Da kvinnen ba immigranten levere tilbake den stjålne mobiltelefonen gikk immigranten til angrep på kvinnen, og slo henne flere ganger i ansiktet før andre deltakere på festen greide dra immigranten bort fra kvinnen.

Ettersom immigranten var ustyrlig og slå og sparket etter alle rundt seg, greide han å komme seg løs for så å gå til angrep på den unge norske kvinnen nok en gang før de andre deltakerne på festen nok en gang måtte gripe inn og hindre mannen fra å utøve mer vold mot kvinnen.

Da politiet ankom festen ble det konstatert at kvinnen hadde fått alvorlige skader i ansiktet, og måtte kjøres på legevakten, mens politiet arresterte den syriske immigranten for legemsbeskadigelse.

Saken er ikke kjent i de store nasjonale avisene i Norge, og da den lokale avisen BA rapporterte om hendelsen, ble det ikke nevnt noe sted at gjerningsmannen var en syrisk immigrant som kom til Norge for litt under et år siden.

Korreksjon:

Ifølge kvinnen skal det ha vært hennes venninnes mobiltelefon den syriske immigranten forsøkte å stjele, og årsaken til at immigranten gikk til angrep skal ha vært at han ikke forstod hva hun sa da hun konfronterte han angående tyveriet.

Kvinnen opplyser også at hun ble avhørt av politiet i tjenestebilen utenfor festen, hvorpå de oppfordret henne til å dra på legevakten uten selv å ta initiativ til å frakte henne dit vel vitne om at kvinnen var utsatt for flere harde slag mot hodet.

Dagen etter hendelsen skal kvinnen selv ha tatt seg til legevakten hvor det ble konstatert at hun hadde pådratt seg store hodeskader, og hjernerystelse.

Saken er blitt oppdatert etter at Rapport-X har vært i kontakt med kvinnen.

Kilde: BA.no, speisa.com