Identitetspolitikk blir del av det norske lovverket

USA – Det er ikke veldig mange i Norge enda som har hørt begrepet «Identitetspolitikk» og de fleste ser derfor ikke farene med at begrepet «Kjønnsidentitet» nå har blitt inkludert i begrepet.

Ifølge wikipedia er Kjønnsidentitet også kalt psykologisk kjønn, og defineres som en persons egen opplevelse av hvilken kjønnskategori han/hun tilhører uavhengig av det biologiske kjønnet han/hun tilhører.

Identitetspolitikk og kjønnspolitikk har i større grad nå i den vestlige verden åpnet for at man ikke lengre skal ta hensyn til vitenskapelige og biologiske fakta, og at menn som «føler» eller identifiserer seg som kvinner skal ansees for å være kvinner, og kvinner som identifiserer seg som enhjørninger av samfunnet skal ansees for å være det.

Denne typen identitetspolitikk har i stadig flere land nå ført til at mennesker som selv identifiserer seg som et eller annet har anmeldt personer for diskriminering da vedkommende ikke har tiltalt personen med korrekt kjønnspronomen.

Som enkelte har advart har identitetspolitikken nå spunnet ut av kontroll, og man har nå hvite menn som identifiserer seg som etnisk filippinske kvinner, og voksne som selv identifiserer seg som barn, og det verste av alt er at man nå har åpnet opp for at disse personene juridisk skal ansees for å være hva de selv identifiserer seg som.

I Storbritannia har man derfor blant annet nå åpnet for at mannlige tilsynspersoner som deltar på speiderleirer for unge jenter, nå kan dusje og sove sammen med jentene om de selv identifiserer seg som kvinner eller mindreårige jenter.

Man har videre fått folk som nå selv identifiserer seg som feer, katter, hunder og andre rariteter, og spørsmålet enkelte stiller seg er om «en voksen person som selv identifiserer seg som et barn skal slippe å bli tiltatt som pedofil om han/hun/det selv identifiserer seg som et barn på samme alder som sitt offer», og om «en som selv identifiserer seg som en hest skal kunne ha sex med en hest uten å bli tiltalt for dyremishandling?».

Kjønnsidentitetspolitikk er også i Norge blitt del av diskriminerings loven, og du risikerer også i Norge å bli tiltalt for diskriminering om du ikke aksepterer en persons selv identifisering som en eller annen raritet, og behandler han/hun/det slik de selv ønsker å behandles.

I videoen over får du et lite innblikk i galskapen og hvordan personer som kjemper for identitetspolitikk resonerer.

Du kan også følge linkene under og lese om personer som identifiserer seg som alt mulig rart.

Kilder: Wikipedia, MailOnline, lovdata, nypost, rapport-x