Amerikanske studenter signerte kampanje for å forby vil forby sangen «white Christmas»

USA – En konservativ radiovert i USA dro til et universitet i Virginia for å samle studenters underskrifter til en kampanje for å «forby Bing Crosby’s julesang White Christmas».

Dan Joseph’s mål med den «falske» underskriftskampanjen var å sette fokus på hvor indoktrinert amerikanske studenter er blitt med politisk korrekthet, og han ville dermed se om han kunne overbevise studenter om at Bing Crosby’s tradisjonelle julesang «White Christmas» er en rasistisk ladet sang, og utøver såkalt mikro aggresjon mot minoriteter.

Joseph stoppet forbipasserende og fortalte dem at sangteksten kunne oppleves som nedverdigende for fargede personer da den ‘fremmer ideen om at hvit skal regnes som noe naturlig bra’ og ‘ignorerer andre typer snø’.

Videre argumenterte han for at sangteksten heller ikke sa noe om klima endringer, og at det også var et stort problem.

Flere studenter stoppet og signerte ivrig underskriftskampanjen om å forby den kjente julesangen, og mente at den nok kunne oppfattes diskriminerende og derfor burde forbys.

Etter en stund avsluttet Dan Joseph sin «underskriftskampanje» og hadde da samlet en mengde underskrifter fra studenter.

Dan Joseph hadde lagt ut en egen video fra underskriftskampanjen på nett, men youtube har valgt å fjerne videoen.

Kilde: mrctv.org, dailymail.co.uk