Amazon ansatte tvunget til å levere 200 pakker om dagen uten toalettpauser

Stadig flere ansatte i AMAZON kommer nå ut og forteller om umenneskelige arbeidsforhold i bedriften, og sist ute er budbilsjåførene som har fått beskjed om at de må levere 200 pakker uten å ta noen pauser mens de tjener under minimums lønn.

En reporter som har vært med en av Amazons budbilsjåfører forteller om sjåfører som hverken har tid til å ta seg matpauser eller toalettbesøk for å nå de umenneskelige kravene Amazon har stilt til sine sjåfører om å levere 200 pakker daglig.

Reporteren forteller videre om sjåfører som har plastflasker i bilen for å slippe å stoppe for å ta toalettpauser, og hvordan sjåfører forteller at en arbeidsdag for kan vare 11 timer om de skal greie alle leveransene Amazon forventer av dem.

Les mer…