Amazon ansatte tvunget til å levere 200 pakker om dagen uten toalettpauser

Stadig flere ansatte i AMAZON kommer nå ut og forteller om umenneskelige arbeidsforhold i bedriften, og sist ute er budbilsjåførene som har fått beskjed om at de må levere 200 pakker uten å ta noen pauser mens de tjener under minimums lønn.

En reporter som har vært med en av Amazons budbilsjåfører forteller om sjåfører som hverken har tid til å ta seg matpauser eller toalettbesøk for å nå de umenneskelige kravene Amazon har stilt til sine sjåfører om å levere 200 pakker daglig.

Reporteren forteller videre om sjåfører som har plastflasker i bilen for å slippe å stoppe for å ta toalettpauser, og hvordan sjåfører forteller at en arbeidsdag for kan vare 11 timer om de skal greie alle leveransene Amazon forventer av dem.

Les mer…

Annonser

About Jan Ivar Hansen

Webadministrator

View all posts by Jan Ivar Hansen →