Bedrifter som tester folks DNA innrømmer å legge til falske Afrikanske koblinger

Ancestry_juksVITENSKAP – Hvem var dine forfedre? Hva består din etniske bakgrunn av? Nettsteder som Ancestry.com og 23andme har vært stedene mange har henvendt seg til for å få svar på disse spørsmålene, men hvor nøyaktige er de?

I et nylig intervju med Cracked, et av de store firmaene som gir deg svar på hvem dine forfedre var ut fra ditt DNA, måtte nylig fortelle hva som egentlig hender når du kjøper en DNA test av ditt slektskap.

Det viser seg nå at disse firmaene ikke er like pålitelige som det de hevder å være, og de har nå innrømt at de tukler mer resultatene for å «drive gjøn med rasister».

Da Inside Edition sendte inn et utvalg spyttprøver til Ancestry.com og 23andMe, fikk de helt forskjellige resultater fra begge tjenestene, og ingen av tjenestene ga samme resultat for de ulike prøvenes aner.

Dette betyr at man har ført den politisk korrekte agendaen inn i vitenskapen, og forsøker å endre på historiske og biologiske fakta for å få dem til å passe inn i et politisk korrekt verdensbilde.

Du kan lese mer om saken her…