Masseflukt av jøder fra Paris forsteder som følge av islamsk immigrasjon

EU/FRANKRIKE – Som en direkte følge av masse immigrasjonen til Europa fra islamske land blir nå jødiske familier i Frankrike tvunget til å forlate sine hjem i Paris forstedene da det har vært en dramatisk økning av antisemittisme i Europa som man ikke har sett maken til siden den annen verdenskrig.

Paris avisen 20 minutter har dokumentert en «intern utvandring» i 2017 av jøder fra Seine-Saint-Denis departementet, og sier at det er representativt for bekymringen franske jøder, og deres trosfeller i hele Europa føler når det kommer til å forene deres tro med det å leve i et Europa der demografien nå er drastisk endret.

Avisen rapporterer at jødene forlater sine hjem på den nordøstlige delen av Paris for å unnslippe den åpne fiendtligheten som fransk statsminister Edouard Philippe på søndag fordømte.

Flere synagoger i Seine-Saint-Denis har blitt tvunget til å legges ned ettersom så mange jøder nå forlater området, og en rabbiner har fortalt avisen at han har registrert et fall på hele 50% i hans menighet siden han kom til Paris for tretten år siden.

Under kan du se hvordan det er blitt å være jøde i Paris.

Kilde: Breibart.com