Islamsk terrorist støttet den venstreekstreme organisasjonen «Antifa»

USA – Den muslimsk innenlands terroristen og konvertiten Everitt Aaron Jameson, som planla å gjennomføre en juledags massakre på Pier 39 i San Francisco, var en tilhenger av Antifa og regnet CNN, BuzzFeed og Al-Jazeera blant hans favorittnyhetsorganisasjoner.

Den tidligere amerikanske marinen soldaten ble arrestert etter at han fortalte en agent for FBI om sine planer om å utføre et terror angrep den 25. desember da det ville være den «den perfekte dagen for å begå et angrepet ettersom «fordi Pier 39 da ville være overfylt med folk.

Flere rapporter i media har bekreftet at Jameson «nylig postet og likte innholdet på sider og innlegg som forherliget islamsk terrorisme på Facebook» og hadde uttrykt støtte til det ISIS-inspirerte Halloween-lastebilangrepet i New York, og at han konverterte til islam for to år siden.

Men det som disse rapportene ikke nevner er at terroristen også likte mange Antifa-sider, noe som tyder på at han også støttet den venstreekstreme ideologien Antifa står for.

Jameson likte Berkeley Antifa, Antifa California, Antifa Scaramento og White Rose Antifa Portland, viser en arkivert versjon av hans Facebook-profil.

Jamesons facebook profil tegner et klart bilde av en person som hadde sterke sympatier for den voldelige venstreekstreme ideologien Antifa forfekter, og at han støttet rerrorisme utført i Islams navn.

Kilde: Prisonplanet.com