Kuppmakerne mener å ha overtatt makten i AP

POLITIKK – Maktkampen pågår for fult i Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre kjemper nå for sin politiske karriere og sitt politiske ettermæle, og er blitt stilt et ultimatum fra kuppmakerne om enten å ta avstand fra Trond Giske for så å kunne trekke seg fra sin stilling som leder for partiet, eller bli utsatt for en tilsvarende «prosess» som den Trond Giske har blitt rammet av.

Den feministiske friksjonen rundt Hadia Tajik ønsker å bytte ut de «gamle» traverne i partiet da de mener partiet under Jens Stoltenberg og nå Jonas Gahr Støre har beveget seg i for stor grad mot høyre, og man har fryktet at partiet under Trond Giskes ledelse ville ha fortsatt i det samme sporet.

Ifølge kilder Rapport-X har innad i arbeiderpartiet så har det gjennom de siste årene vokst frem en sterk venstrefløy i partiet som ønsker å endre partiets førende politikk mot venstre, og at dette kun kan gjøres gjennom å kvitte seg med dagens ledelse samt de eldre såkalte «sosialdemokratene».

Rapport-X sine kilder sier at den opprinnelige planen var å benytte anklager om seksuell trakassering rettet mot Trond Giske, og den nåværende ledelsens håndtering av «varslingssakene» som et ledd i et kuppforsøk.

Ideen skal ha vært å fremme anklager mot Trond Giske for å gi plass for Hadia Tajik som nestleder for partiet, og at man så i ettertid når partiet skal gå gjennom ledelsens behandling av Trond Giske saken benytte denne som grunnlag til å presse Jonas Gahr Støre til å trekke seg som partiets leder, og på den måten åpne for at Hadia Tajik seiler opp som midlertidig leder for partiet.

Våre kilder sier at den videre planen så skal være å benytte tiden frem til neste landsstyre til å etablere Hadia Tajiks posisjon som partiets leder i håp om å få henne offisielt valgt av landsstyret.

Dette skal ha vært grunnlaget til at Hadia Tajik tidlig før nyttår gikk offentlig ut og uttalte seg angående anklagene som var rettet mot Trond Giske før alle fakta lå på bordet i strid med den øvrige ledelsens ønsker.

Planene om kuppforsøket skal virkelig ha fått vind i seilene etter arbeiderpartiets knusende nederlag ved Stortingsvalget i 2017, og den etterfulgte tilbakegangen på meningsmålingene.

Rapport-X sine kilder sier Trond Giske har forsøkt å kjempe imot de anklagene som er rettet mot ham, men skal på grunn av feministfraksjonens støtte blant enkelte av partiets yngre ledere, og journalister i den politisk korrekte pressen ikke greid å fremme sitt budskap i det offentlige rom.
Dette skal være årsaken til at Trond Giske benyttet Facebook til å ta til motmæle i det som av den politisk korrekte pressen har blitt karakterisert som ett smålig desperat forsøk på å renvaske seg.

Trond Giske har blitt frarøvet muligheten til å få en rettferdig behandling i denne saken da han allerede er dømt av den offisielle pressen, og Rapport-X sine kilder mener nå det bare er et tidsspørsmål før kuppmakerne har overtatt makten i partiet.

Selve ideen til fremgangsmåten til kuppmakerne skal ifølge våre kilder stamme fra Demokratenes forsøk på å benytte påstander om seksuell trakassering for å få avsatt President Donald Trump i USA, og de mange politikerne som raskt måtte trekke seg fra sine stillinger i det amerikanske senatet etter å ha blitt anklaget for ulike forhold av seksuell trakassering.

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator

2 thoughts on “Kuppmakerne mener å ha overtatt makten i AP

  1. Er APs lesbefraksjon i byrådet med på aksjonen? Lesbe og homsegruppa i Oslo AP har karret seg oppover. Er Trettebergstuen med er lesbene med 🙂

  2. Ja Ap har gått ut på dato og har sol administrator skriver gått til Høyre, alt for langt til Høyre i Norsk politikk som er så lik som H og Frp som det går denne veien siden Gro H Bruntland sammen med daværende H mannen Jonas G Støre hjalp Gro med EØS avtalen, siden det har Ap vaklet mot H mer og mer og nå raser de sammen som en kortstokk stabel. Må bare velgerne nå finne nye parti som vil Norge vell og ikke slikke EU opp etter ryggen og andre Globalister. Vi kan styre Norge selv om vi ikke skal bli detaljstyrt fra EU. Det er som Donald Trump tiltredde som president så kommenterte han Storbritania sin BREXIT, hvilket land vil bli detaljstyrt fra andre land, ingen vil det over lang tid, så han roste Storbritania sin BREXIT, nå må bare Norge følge etter og komme seg ut av slavekontrakten som strider mot grunnloven på mange punkter, spesielt §1 som klart sier i fra at den som gir suverenitet til et annet land eller til en union skal straffes fra 8 til 21 års fengsel.

Comments are closed.