Arrestert for å kalle en mann en mann


STORBRITANNIA – I Storbritannia har kampen mot ytringsfriheten og det som frem til nå har vært regnet som normalt blitt tatt til helt nye høyder, og den politisk korrekte galskapen ser ut til å ha fått utfolde seg helt uhindret.

Det fikk blant annet entreprenøren Vernon Mussington brutalt erfare da han nylig ble arrestert for å ha benyttet feil kjønnspronomen da han tiltalte en transperson som Geezer (fotballsupporter).

Vernon Mussington 52, ble tiltalt for å ha trakassert 47 år gamle «Joanne» Gullon som selv identifiserer seg som en kvinne, og mente å ha blitt utsatt for trakassering da Vernon ved tre tilfeller ‘bevist’ skal ha benyttet feil kjønns pronomen da Vernon tiltalte han ved å si «all right geezer» da de passerte hverandre på gata.

Hr. Mussington, en engasjert kristen, aksepterer at han sa «helt riktig geezer» i tredje anledning – men insisterer på at han aldri hadde møtt Gullon før da, og visste ikke at han snakket med en transe som identifiserte seg som kvinne da vedkommende hadde på seg jeans og en jakke.

Hr. Mussington nektet en anklager om trakassering ved å gi nedsettende kommentarer i forhold til hennes kjønn i Luton Magistrates ‘Court i september i fjor. Men dommere fant ham skyldig, og han ble dømt til 150 timers samfunnstjeneste og bøtelagt 360 pund.

Mr. Mussingthon anket dommen etter sist år å ha blitt funnet skyldig av en lokal magistrat, og dommen mot han er nå blitt knust.

Saken følger en dommers kritikk av anklagere etter at en kvinne endte opp framfor ham for å kalle en mann en «fitte».

Opptaker Stephen Lennard regjerte for Mussington fordi påtalemyndigheten hadde støttet seg på et «gjentagelsesmønster» som involverte tre hendelser, men klarte ikke å gi tilstrekkelig bevis for at Mussington ble identifisert for de to første.

Men han sa at han ikke var i tvil. Mussington var tilstede i tredje anledning, og utvekslingen var støtende og fornærmende mot Miss Gullon. Etter frifinnelsen sa Mr Mussington som er oppfinneren av et patentert sjongleringstriksspill: «Jeg kan ikke tro at noen kunne ende opp i retten for å si» okay geezer «. Det er absurd.

Lenny Palmer, 53, fra Elstow, Bedfordshire, ble i fjor dømt for å ha ropt «batty boy». I en sak hvor en kvinne som kalte en manns ‘fitte’, sa dommer Daniel Pearce-Higgins i en straffemelding på Worcester Crown Court: «Det er en forseelse, er det? God himmel. Det er ganske standard oppførsel i livet. ‘

Den politisk korrekte galskapen har siden spred seg, og under dagens lovgivning både i Norge og Storbritannia er det slettes ikke sikkert Mussingthon hadde blitt frifunnet.

Saken ble virkelig kjent utenfor Storbritannia da borgerjournalisten og YouTuberen Luke Rudkowski fra organisasjonen We Are Change tilfeldig snublet over saken da han intervjuet tilfeldige personer på gaten i Storbritannia.

Kilde: dailymail.co.uk

Author: Jan Ivar Hansen

Webadministrator

1 thought on “Arrestert for å kalle en mann en mann

  1. Verden har blitt spinn pine gal, hva i all verden skjer med oss. Har det klikket totalt. Hvor er vettet, fornuften, det som før kaltes normalt er nå unormalt og det som før var unormalt er nå normalt. Hjelp, stop gallskapens tog jeg vil av!

Comments are closed.