Hvordan «wi-fi» forbinder menneskelige hjerner kan forklare «magefølesler»

VITENSKAP – Menneskets hjerner er sammenkoblet gjennom en typen Wi-Fi, noe som gjør at vi kan hente langt mer informasjon om andre enn vi er klar over, påstår en ledende professor ved Sheffield University.

Professor Digby Tantum, klinisk professor i psykoterapi ved Sheffield University, mener at språk bare spiller en rolle i hvordan mennesker kommuniserer, og at hjernen egentlig jobber hardt for å plukke opp små mikrosignaler som kommuniserer hva en person tenker.

Det forklarer hvorfor folk ofte har en «magefølelse» eller intuisjon om en person eller situasjon selv om det ikke logisk kan avgjøres hvorfor, og det kan være grunnen til at pendlere finner det så vanskelig å opprettholde øyekontakt på et travelt tog.

For mange mennesker overbelaster hjernen med for mye subliminal informasjon. I tillegg kan det også forklare hvorfor latter er smittsomt.

Les mer…