I Manhattan ble det rapportert om flere UFO tilfeller e noe annet sted

MYSTIKK – Manhattan har blitt det stedet der det er blitt rapportert flest tilfeller av folk som har sett UFOer de to siste årene i følge det nasjonale UFO rapporterings senteret.

Hele 27 tilfeller av folk som så UFOer ble innrapportert i Manhattan siden starten av 2016, mens Brooklyn havnet på en god annenplass med hele 24 tilfeller av mystiske objekter som ble sett.

Rapporteringene har hat stor variasjon og har gått fra klassiske tallerkenformede blanke uidentifiserte forekomster og sigarformede skip, til ukjente mystiske skapninger som på mystisk vis har dukket opp i en New Yorkers hage før den forsvant uten spor.

«Om jeg tror på UFOer? Klart jeg gjør! Jeg tror på det informasjonen peker i retning av» sier leder for det nasjonale UFO senteret Peter Davenpor.

«Les noen av rapportene vi har samlet inn, og du vil se at objektene vi har gitt navnet UFOer de siste 70 årene har blitt sett landet og verden rundt på en daglig basis».

Peter Davenpor forteller at de vanligste rapportene senteret mottar omhandler tilfeller av folk som har sett «mystiske lys på himmelen som de ikke kan identifisere» og at de siden mai 2012 har sett en økning i rapporter som omhandler grupper av oransje, gule, røde og gylne lys.

«Det er vanskelig å få tak i gode, troverdige bilder» av UFOer «ettersom man bare har noen sekunder på seg til å få tatt et bilde» forklarer han.

Senteret sier de har registrert mer en 128 000 mystiske observasjoner fra hele verden siden 1974, der flesteparten er fra USA.

UFOer har atter blitt et «hot topic» etter at Pentagon like før jul la ut en video fra et jagerfly der man filmet det de militære har valgt å kalle «unidentified aerial phenomena», og avslørte at man har hat et hemmelig «UFO» program siden 2009 der målet har vært å undersøke hva fenomenet kan være.

Nå er det mange som spør seg «hvorfor pressen ikke har fulgt opp saken i mye større grad», da det nå foreligger en offisiell Pentagon video av en UFO.

Kilde: nypost.com