Forsøker Hollywood nå å kuppe #MeToo og Time’s Up-bevegelsene?

UNDERHOLDNING – Da Rose McGowan og Asia Argento anklaget Harvey Weinstein for voldtekt, fungerte det som katalysator for #MeToo og Time’s Up-bevegelsene – men de var tydeligvis ikke velkomne da Golden Globes 2018 gikk av stabelen.

Kvinnene hevder sammen med flere av Weinsteins andre anklagere, at de ikke ble invitert til arrangementet, og underlig nok ser det nå ut til at Hollywood nå distanserer seg fra de virkelige ofrene til Hollywood produsenten Harvey Weinstein, og forsøker å kuppe hele bevegelsene som ble startet for å sette fokus på det seksuelle misbruket som har vært så alt for vanlig i Hollywood, og som ikke ville vært mulig uten en stilltiende aksept fra mange av skuespillerne og skuespillerinnen som i år kledde seg i svart.

«Jeg kan bare snakke for meg selv, men ikke bare ble jeg ikke invitert til Golden Globes, men ingen spurte meg hva min mening var om #TIMESUP eller om jeg ville signere brevet,» twittret Argento, 42, mandag morgen. «Jeg støtter @ TIMESUPNOW selv om jeg ble ekskludert fra den. Og jeg gjetter at jeg ikke er MEKTIG eller HOLLYWOOD nok. Stolt av å jobbe bak kulissene. »

På søndag twittret Argento til McGowan, «Ingen bør glemme at du var den første som brøt stillheten. Alle som prøver å redusere arbeidet ditt er et troll og en fiende av bevegelsen. Du ga meg motet til å snakke ut. Jeg er på din side til jeg dør. »

McGowan, 44, svarte: «Og ikke en av de fancy menneskene iført svart for å ære vår voldtekt ville ha løftet en finger hadde det ikke vært slik. Jeg har ingen tid til Hollywoods falskhet, men deg elsker jeg, @AsiaArgento.»

https://twitter.com/AsiaArgento/status/950359038268715008

Kilde: Twitter.com