Spillet om makten er i gang

POLITIKK – Da er spillet om makten i arbeiderpartiet virkelig i gang, og Jonas Gahr Støre ser ut til å kunne bli «krigens» første offer da Hadia fraksjonen nå etter å ha greid å presse Giske ut av partiet virkelig har fått smaken av «manneblod».

Ifølge kilder Rapport-X har i partiet og som vi har fått informasjon om tidligere så er målet til den feministiske fraksjonen nå å presse Jonas Gahr Støre ut av ledelsen sammen med flere andre «hvite mannlige» partipamper, og ideen er å benytte den gamle ledelsens håndtering av den såkalte «varslingssaken» til å presse disse ut av sine posisjoner og av partiet.

Det venstreekstreme feministnettverket som har samlet seg rundt Hadia Tajik jobber i dag aktivt bak lukkede dører for å akkumulere mer makt i partiet, og anser det å ha greid å plassere Hadia Tajik som partiets eneste nestleder som en stor seier ifølge Rapport-X sine kilder.

Støre skal ifølge en kilde den siste uken ha forsøkt å innynde seg hos det feministiske nettverket, men skal ha blitt møtt med en kald skulder, og skal dermed ha havnet i et politisk ‘limbo’ der han egentlig ikke har noen virkelig støtte fra noen av fraksjonene i partiet, og man anser i stor grad Støres tid som leder for partiet som over.

Spørsmålet mange nå stiller seg innad i partiet skal være «hvorvidt Støre trekker seg som leder før neste landsmøte» eller om han velger å sitte frem til landsmøtet for å kunne trekke seg med litt mer verdighet i behold.

Rapport-X anser ikke krangelen innad i arbeiderpartiet som over til tross for at den politisk korrekte pressen som i stor grad har stilt seg bak Hadia Tajiks feministfraksjon nå forsøker å dysse ned den pågående konflikten i arbeiderpartiet.