En kommentar til hysteriet rundt NRKs nye TV serie «Nesten Voksen»

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Da var det på tide nok en gang å stramme in beltet to hak for å gå løs på nok en latterlig påstand fra de mer politisk korrekte mediene her i landet.

Denne gangen er det saken som omhandler den såkalte «blendahvite» TV serien til NRK med noe merkelige navnet «Nesten voksen» hvor tre av hovedrolle innehaverne er….. ja vent….. dere kommer ikke til å tro det, de er etnisk NORSKE !!!

Kan dere virkelig tenke dere noe være i 2018 en at man i Norge lager EN tv serie hvor hovedrolle innehaverne tilhører landets etniske befolkning?

Er det ikke utrolig?

Det burde da vært plass til minst en muslim eller en neger (ops kan jeg virkelig bruke det ordet) som kunne ha prydet skjermen når den nye serien når går på luften.

Vi må jo ikke glemme dette berømte MANGFOLDET som presse Norge, og hele venstresiden innen norsk politikk snakker så utrolig varmt om. Ja for alle vet jo all den fantastiske kulturberikelsen masseinnvandring, og ubegrenset familiegjenforening samt introduksjonen av islam i vårt samfunn har gitt oss.

Ja, ting som gruppevoldtekter, overfalls voldtekter, terrorisme, selvmordsbombere, krav om fjerning av Nasse Nøff og andre tegninger av «svin» fra Rikshospitalets barneavdeling, og sist men ikke minst kravet om å få bruke burka/hijab og andre flotte kvinne ’undertrykkende’ klesplagg i det offentlige.

At NRK denne gangen kun har latt det rent underholdningsmessige gå foran ideen om å presse en politisk korrekt agenda ned over ørene på det norske folk har fått de fleste på venstresiden og i presse Norge til å sette Caffè latten i halsen i ren forakt for den umåtelige rasismen NRK nå fremviser.

Innen de såkalte venstreradikale kretser så man helst at alle fremtidige TV satsninger i Norge kopierte rollebesetningen i den mye omtalte tv serien «Skam» der man hadde en rolle der hver enkel minoritet ble representert i serien, og der ting som et godt manus og en god historie kom i annen rekke.

Personlig er jeg ganske likegyldig til hvilken etnisitet rolleinnehaverne i en tv serie jeg ser har så fremt skuespillerne greier å utfylle rollene de er satt til å spille, og det ikke er tydelig at vedkommende har fått rollen for at serien eller filmen skal greie å fylle en eller annen kvote.
Mest sannsynlig kommer jeg ikke til å se den nye NRK serien, men jeg håper at de som gjør det vil være istand til å bedømme serien ut fra innhold og kvalitet fremfor hvorvidt serien er politisk korrekt nok eller ikke.