Muslimsk jente løy om hijab angrep

FOTO: Rapport-X

CANADA – En 11 år gammel jente fra Toronto som hevdet hun ble angrepet på grunn sin hijab, løy om hendelsen ifølge det lokale politiet.

Historien til Kwalah Noman fikk internasjonal oppmerksomhet i forrige uke etter at hun og hennes familie holdt en pressekonferanse der de hevdet at en mann hadde angrepet Kwalah på vei til skolen i de familien hevdet var en «hatforbrytelse» ettersom mannen angivelig skulle ha forsøkt å dra av Kwalahs hijab.

«Jeg følte meg veldig redd og forvirret,» sa Noman på fredag.

Hun forklarte for politiet at en mann med svart hette hadde kommet bort til henne og for så å dra av henne hijaben hun bar for så å klippe den i stykker med en saks.

«Jeg skrek, og mannen løp bare bort, og vi fulgte etter menneskemengden for å være trygg. Han kom tilbake igjen, og fortsatte å klippe av meg hijaben, sa Noman.

Canadas statsminister Justin Trudeau fordømte det «feige angrepet» på twitter.

Flere av de største internasjonale mediene dekket også ukritisk historien uten å sjekke hvorvidt jentas historie faktisk stemte.

Mandag morgen kom imidlertid Toronto Politiet med en kort melding der de sa at hendelsen Noman beskrev aldri hadde funnet sted.

«Etter en detaljert etterforskning har politiet konkludert med at hendelsen som er beskrevet i det originale nyhetsvarselet aldri fant sted» het det i en erklæring fra Toronto politiet.

Noman’s historie ble benyttet av både politikere og nyhetskanaler som bevis på en økende anti-islamsk bølge i vesten, og aktivister i Canada og USA har påstått at hatkriminalitet og diskriminering ovenfor muslimer har vært økende.

Det man ikke forteller er at det man virkelig ser en økning av er løgner og falske anklager som der spesielt unge jenter og kvinner som bærer hijab har påstått å ha blitt angrepet.

Kilde: Dailycaller.com