To skutt og drept i Sverige natt til Mandag

SVERIGE – Politiet i Stockholm meldte natt til mandag at en mann i 35 års alderen ble skutt og drept i Rissnes sentrum i nordre Stockholm.

Det var rundt klokken 00.24 at politiet mottok meldingen om at det hadde blitt avfyrt skudd i Rissne sentrum.

Da politiet ankom stedet fant de en mann med alvorlige skuddskader som kjørtes til sykehuset hvor han døde av skadene.

Politiet ønsker ikke å gå ut med detaljer om den avdøde 35 åringen, men Rapport-X har fått opplysninger om at det skal være snakk om et oppgjør mellom kriminelle innvandrergjenger, og at mannen er kjent for politiet fra tidligere.

Klokken 05.00 mandag morgen var enda ingen pågrepet for ugjerningen, og Stockholms politiet vill ovenfor pressen ikke si noe om hvorvidt det har vært flere involverte i hendelsen.

Mann skutt i Malmö
Søndag kveld ble også en mann skutt og drept i Malmö. Mannen var i live da politiet ankom stedet der den skutte mannen befant seg, men det rapporteres at mannen i løpet av kvelden døde på sykehuset som følge av skadene han var blitt påført.

Ifølge vitner til hendelsen skal mannen ha blitt skutt i det han kom ut av en taxi, og vitner skal ha sett to menn løpe fra stedet.

Ifølge politiet er mannen kjent for politiet, og Rapport-x har også i dette tilfellet fått informasjon fra svenske kilder som sier mannen tilhørte en kriminell innvandrergjeng.

Ifølge svensk politi er enda ingen pågrepet etter hendelsen.