58% av Tyske kvinner sier de ikke lengre føler seg trygge i eget nabolag

I

TYSKLAND/EU – I en undersøkelse utført av den Tyske avisen Bild, avsløres det at 48% av tyske kvinner unngår visse områder der de bor, og 16% bærer pepper spray – andre bærer våpen inkludert stikkvåpen som kniver.

Sabine, en 23 år gammel Berliner sa til avisen: «Det er nå hele nabolag som jeg ikke besøker på bestemte tider av dagen. Min venn tar meg alltid med i bilen sin, jeg bærer alltid pepper spray med meg, mens han bærer en kniv til bruk i selvforsvar, og har en pistol i bilen. »

«Jeg føler meg ikke trygg lenger, og det er ikke bare meg, men hele vennekretsen min som føler det slik. Politikerne tør ikke si noe om problemet. «

En annen kvinne som heter Melanie sa at hun føler seg mindre trygg på grunn av det store volumet av innvandrere som har flyttet til byen i Nordrhein-Westfalen.

«Jeg går over på andre siden av gaten når flere av dem kommer mot meg… det irriterer meg veldig… Tros alt er jeg født i Tyskland og har bod her hele mitt liv. Tyskland er mitt hjem ikke dems, og jeg ønsker å kunne føle meg trygg.»

Merkel har vært under sterkt press for å bedre kvinners trygghet i Tyskland etter at hundrevis av innvandrere overfalt og seksuelt trakasserte kvinner ved en nyttårsfest i Köln i 2016.

Den tyske regjeringen har mislyktes i sine grunnleggende plikter – den kan ikke lenger beskytte etnisk Tyske borgere når folk må bære våpen for bruk i selvforsvar og må unngå deler av sitt eget nabolag.

NB. Legg merke til at i den tyske artikkelen rundt saken benyttes en hvit mann som voldsperson og ikke en immigrant som er det faktiske problemet.

Kilde: focus.de