Tyske barn skal indoktrineres med islam via TV

TYSKLAND – Tyske barn oppfordres til å be til Allah i en ny Tysk såpeopera sponset av staten, som viser en Tysk kvinne som oppfordrer sitt barn til å be til Allah.

«Si det, Si Allah» sier den etnisk Tyske kvinnen i et innslag i såpeoperaen Lindenstraße. «Og fra i dag vil jeg at Gud som vi i dag kaller Allah skal bli mye viktigere i våre liv, og at vi ber til Alla, og er takknemlige for alt vi har…»

https://twitter.com/PNN_Unleashed/status/952616391785570304

«Forstår du det?» spør hun den etnisk Tyske gutten som nikker forståelsesfullt.

Innslaget fortsetter med at kvinnen og gutten ber til allah på arabisk, etter at hun først har fortalt ham om de grunnleggende prinsippene innen Islam.

Morrissey_crop_tie
Foto: Wikipedia, Steven Patrick Morrissey

Det er viktig å legge merke til at dette ikke bare er toleranse for Islam, men at det er ren indoktrinering, og en oppfordring til Tyskere om å konvertere til Islam, og adoptere en fremmed kultur.

Det som også gjør denne saken enda mer graverende er at såpeoperaen er sponset av den tyske regjeringen som det ser ut til ønsker å konvertere Tyskland til et Islamsk kalifat.

«Dette er ikke kulturberikelse, men kulturelt selvmord» skal sangeren Steven Patrick Morrissey ha sagt da han ble spurt hva han syntes om masseimmigrasjonen til Tyskland i 2017.