Oppsiktsvekkende nyhet i etterforskningen av Las Vegas massakren

USA – Inntil tirsdag har offentligheten blitt fortalt at massakren i Las Vegas den 1. oktober ble begått av en ensom gjerningsmann, selv om det har vært mange aspekter av saken som har vært uforklarlig.

Sheriff Joe Lombardo og FBI bekreftet at de trodde Stephen Paddock handlet alene allerede få timer etter selve hendelsen.

Men i en rettsal på tirsdag, skal det ifølge en advokat for Fox 5 Las Vegas, ha blitt hevdet at advokater fra ulike medier at utgivelsen av informasjon om massakren var kritisk for at Las Vegas-innbyggere kunne legge tragedien bak seg. Advokaten for Las Vegas Metro Politiet, Nicholas Crosby, innrømmet senere noe som var en nyhetsbombe og en åpenbaring nemlig at: det finnes andre mistenkte som er under utredning. Kriminelle anklager kan bli utstedet i de kommende ukene i etterforskningen av Las Vegas massakren, som var den dødeligste skytingen i USAs historie.

Daily Mail rapporterte at Clark County District Court dommer Elissa Cadish spurte Crosby: «Uten å nevne navn er det potensielle anklager rettet mot andre som følge av den pågående etterforskningen?»

«Ja,» svarte Crosby, «anklager blir undersøkt.»

En talsmann for Las Vegas Metropolitan Police Department sa at de «undersøker mulige kriminelle anklager knyttet til gjenstander oppdaget under søk gjort som følge av ransakingsordre.»

Polititjenestemenn har fremdeles ikke gitt ut noen informasjon om et mulig motiv for 1. oktober 2017, massakre som førte til 58 døde og mer en 500 skadde mennesker.

Kilde: Dailywire.com