Islamsk konvertittprofessor skremte studenter med bisarr oppførsel

USA – Panikkslagne studenter på en høyskole i Texas ringte politiet etter at deres muslimske professor gikk inn i astronomiklasse med ansiktet dekket og begynte å bable om koranen mens han oppførte seg bisart.

Professor Daniel Mashburn som var iført en baseball hat, en lue, hansker og et skjerf over ansiktet slo av lyset før han gikk inn i klasserommet noe som fikk flere av studentene til å reagere.

«Gutten ved siden av meg hadde sa at han oppførte seg veldig underlig, og jeg så over på jenta ved siden av meg og hun virket veldig redd,» fortalte student April McLeod Fox News.

Mashburn fablet i vei om sin muslimske tro og koranen mens han famlet med et objekt han hadde i høyre lomme, noe som fikk McLeod til å forlate klasserommet i panikk.

«På et tidspunkt stod han ansikt til ansikt med tavlen i klasserommet og snakket bare med tavlen,» la hun til.

Da politiet ankom skolen ransaket de Mashburn, men fant ingen våpen på ham.

Da Fox News ville intervjue Mashburn nektet han å komme ned fra sin leilighet og Fox News måtte gjennomføre intervjuet med ham stående på sin leilighets balkong med tildekket ansikt.

Under intervjuet bablet han om universet og koranen, og hans underlige oppførsel kan sees gjennom hele intervjuet.

«Jeg er lei av å frykte deres lov. Jeg frykter Allah, «mumlet han og tilføyde:» Jeg tilbyr deg ikke annet enn Koranen, en bok og universet. Universet er i min hånd. Du kan se på det. »

I denne videoen stilles det spørsmål til hvordan høyskoler blir arnesteder for underlige forvridde ideologier på grunn av forskrudde venstrevridde professorer som hjernevasker hele generasjoner.

Man kan jo stille seg spørsmålet «Hvordan ble denne mannen i utgangspunktet ansatt som en høyskoleprofessor gitt hans bisarre oppførsel?

Tarrant County College sier at de undersøker hendelsen.

Kilde: Youtube