Trump hevder demokratene er medskyldige til mord i ny video

USA – President Trumps kampanje for å få Trump gjenvalgt lanserte en ny annonse på lørdag, der man beskylder Chuck Schumer og andre demokrater for å være «medskyldige» i fremtidige mord begått av ulovlige innvandrere.

Annonsen inneholdt et klipp av den ulovlige innvandreren Luis Bracamontes, som under rettssaken der han er tiltalt for drapet på to politibetjenter forteller dommeren at han skulle ha ønsket han hadde «drept flere av j*vlene».

Annonsen «viser kontrasten mellom demokrater, som står ved siden av dem som begår handlinger av» ren ondskap «, og president Trump, som ble valgt for å bygge en mur for å stoppe ulovlig innvandring og holde amerikanske familier trygge,» kunne man lese i en pressemelding fra kampanjen.

«President Trump har rett: Bygg muren, deport kriminelle, stopp ulovlig innvandring NÅ. Demokrater som står i vei vil være medskyldige i hvert mord begått av ulovlige innvandrere, heter det i annonsen. «President Trump vil fikse grensen vår og holde våre familier trygge.»

Den eksplosive nye annonsen kommer midt i nedstengselen av regjeringen ledet av demokrater i senatet som holder regjeringen som gissel inntil kongressen gir amnesti til ulovlige innvandrere som kom til USA som barn.

Kilde: dailycaller.com