«Hemmelig gruppe» innen FBI kan ha jobbet for å motarbeide Trump

USA – Ifølge statsadvokaten Jeff Sessions ble 50.000 tekstmeldinger utvekslet mellom Peter Strzok og hans elskerinne Lisa Page. Disse 50 000 tekstmeldingene inkluderer ikke «de mange tekstmeldingene som er forsvunnet».

Representanten John Ratcliffe (R-TX) sa etter å ha gjennomgått de nye tekstmeldingene at han mener det kan ha vært et «hemmelig samfunn» av folk i DOJ og FBI som arbeider mot Trump administrasjonen.

Mer enn 50 000 tekster ble utvekslet mellom to FBI-tjenestemenn som nå er under etterforskning for å ha utvekslet anti-Trump-meldinger i løpet av valget i 2016, opplyste statsadvokat Jeff Sessions mandag.

Tallet har kommet frem i lyset etter at lovgivere har presset på for å få svar etter avsløringene om at FBI «unnlot å bevare» fem måneder med tekstmeldinger mellom Peter Strzok og Lisa Page.

«Vi vil ikke etterlate noen usnudde steiner for å finne ut med sikkerhet hvorfor disse tekstmeldingene ikke nå er tilgjengelige, og vil bruke all tilgjengelig teknologi for å avgjøre om de manglende meldingene kan gjenvinnes fra en annen kilde,» sa Sessions i en uttalelse til Fox News .

«Hvis vi lykkes, vil vi umiddelbart oppdatere kongresskomiteene.»

«Etter å ha gjennomgått de omfattende dataene på FBI-serverne, som inkluderte over 50 000 tekster, oppdaget statsadvokaten at FBI-systemet ikke beholdt tekstmeldinger i de 5 månedene mellom 14. desember 2017 og 17. mai 2017, sa Sessions.

«Det vi fant ut i dag ved en gjennomgang av de tusenvis av tekstmeldinger er at de kanskje ikke har gjort det (sjekket folks uavhengighet). Det er absolutt et grunnlag for å stille spørsmål til om noen handlet ut fra sine fordommer. Vi vet om denne forsikringen som ble det ble referert til i forsøk på å forhindre Donald Trump i å bli president. »

«Vi lærte i dag fra opplysninger at det like etter hans (Trumps) valgseier kan ha vært et «hemmelig samfunn» av folk innen Justisdepartementet og FBI som inkludere Page og Strzok som samarbeidet for å jobbe mot ham (Trump).»

 

https://twitter.com/RepRatcliffe/status/955599629206335488

Kilde: Twitter.com/FoxNews