Svensk feminist nektet å anmelde seksuelt overgrep av sin 12 år gamle datter

SVERIGE – Den svenske 45 årige feministen og moren nektet å anmelde et seksuelt overgrep av sin 12 år gamle datter da gjerningsmannen var en afghansk immigrant som hevdet å være 18 år gammel.

Da immigranten fylte 18 år ble han bedt om å forlate mottaket hvor han var innlosjert, og kvinnen som syntes synd på ham inviterte ham derfor til å bo hjemme hos seg sammen med hennes 12 år gamle datter.

En relativ kort tid etter å ha flyttet inn hos kvinnen og hennes datter begynte immigranten med seksuelle tilnærmelser ovenfor kvinnens datter som han kysset, klemte og befølte frem til han en kveld i september 2017 stakk hånden ned i buksene på jenta og befølte hennes vagina.

Da datteren fortalte sin 45 år gamle mor hva som hadde hendt, valgte kvinnen å ikke konfrontere immigranten med ugjerningen, og lot ham fortsette å bo i huset sammen med henne selv og hennes seksuelt misbrukte datter.

Det var først etter at datteren fortalte sin far hva som hadde hendt at til sin far at politiet ble kontaktet og immigranten ble arrestert for hendelsen.

Under rettssaken fortalte kvinnen at hun «ikke hadde foretatt seg noe ovenfor immigranten da hun fryktet at han skulle bli sendt tilbake til Afghanistan.»

«Jeg likte ham så godt så jeg tenkte han kunne bli boende hos meg» skal hun ha uttalt.

Kvinnens 12 år gamle datter skal også ha fortalt om overgrepet til sin eldre søster som vitnet om at moren hadde fortalt henne «at hun ikke skulle fortelle til noen om hva som hadde hendt».

«Mamma ville ikke politianmelde afghaneren ettersom hun var redd for at han da ville bli sendt tilbake til Afghanistan» sa kvinnens eldste datter i retten.

Nå kan imidlertid kvinnen puste lettet ut ettersom afghaneren etter å ha blitt dømt til 100 timers samfunnsstraff for overgrepet mot kvinnens 12 år gamle datter, har fått oppholdstillatelse i Sverige ettersom anklager i saken ikke hadde bedt om en utvisning i saken.

Moren til den 12 år gamle jenta fortsetter å engasjere seg i sin datters overgripers velferd, og har i en facebook gruppe mot utvisningen av Afghanere lagt ut en annonse der hun søker om et nytt ste å bo for en «kjernekar» som ikke lengre har et sted å bo.

Kilde: friatider.se