19-årige Sophie brutalt nedslått av «ukjent» mann

SVERIGE – Den 19 år gamle Sophie nektet å la en fremmed mann beføle seg på et utested i Malmö, noe som resulterte i at hun ble brutalt nedslått av mannen.

Ifølge det svenske Aftonbladet fant hendelsen sted inne på utestedet Babel i Malmö natt til Søndag hvor Sophie sammen med noen venner var ute og danset med noen venninner da en fremmed mann begynte å beføle henne på rumpa og i skrittet.

Da Sophie slo mannen for å få ham bort svarte han med et kraftig knyttneveslag i ansiktet hennes, og da hun forsøkte å komme seg bort fra mannen slo han henne i siden på hodet med en glassflaske.

Sophie forteller til Aftonbladet at hun ikke kjente stort fra selve slaget, men at hun kunne kjenne noe rant nedover ansiktet hennes, og at hun først trodde det var innholdet i flasken mannen hadde slått henne med.

Da hennes kompis fortalte at det var blod som rant nedover ansiktet hennes forteller hun at hun havnet i sjokk, og at hun selv oppsøkte en vakt på stedet for å få hjelp. Vaktene ga henne håndklær og papir til å tørke seg med, og tilkalte ambulansen som var på stedet etter ca 40 minutter.

Politiet er blitt varslet om hendelsen, men skal ifølge Aftonbladet ha nedlagt etterforskningen av saken ettersom gjerningsmannen er «ukjent», men sier de kan gjenåpne saken om ny informasjon kommer dem i hende.

Signalementet politiet har gått ut med i Svensk presse var mannen ikled en mørk langarmet trøye, hadde mørkt hår, med kraftig kroppsbygning. Han skal også være ca 175 cm høy.

Det er verdt å merke seg at det ikke oppgis noe informasjon om gjerningsmannens etnisitet, noe som er et viktig signalement som kan redusere antallet potensielle gjerningspersoner drastisk, og vil kunne bidra til at angriperen blir tatt.
¨
Sophie sier at hun i fremtiden ikke kommer til å slå til ukjente menn som tafser på henne, men heller vil forsøke å oppsøke vakter eller sine mannlige kompiser for å få hjelp.

Ifølge informasjon som fremkommer på nettet skal gjerningsmannen være av utenlandsk opprinnelse noe som har ført til at politiet ikke har gått ut med nærmere opplysninger rundt gjerningspersonens etnisitet eller utseende.

Kilde: Aftonbladet.se