«Hvit venstreaktivist» er blitt skjellsord i Kina

SAMFUNN – Baizuo som på kinesisk uttales «bye-tswaw» er et nytt skjellsord og betyr «hvit venstreaktivist», og viser ganske godt hvordan resten av verden ser på vestlige selvhatende hvite mennesker.

Ifølge den urbane ordboken beskrives ordet med følgende ordlyd:

Baizuo (uttalt «bye-tswaw») er en kinesisk epitet som betyr naiv vestlig utdannet person som bare kjemper for fred og likestilling for å tilfredsstille sin egen følelse av moralsk overlegenhet. En baizuo bryr seg bare om emner som innvandring, minoriteter, LGBT og miljøet; mens de er besatt av politisk korrekthet samtidig som de importerer tilbakestående islamske verdier for multikulturalismens skyld.

Kineserne ser baizuo som uvitende og arrogante vestlige folk som synes synd på resten av verden og tror de er frelsere.

urbandictionary.com

Det at kommunistiske Kina nå har et skjellsord for hvite venstreekstremister og sosiale krigere burde være et sterkt tegn på at disse to gruppene virkelig er ute og kjører, og at dette selvhatet disse menneskene forfekter virkelig er skadelig for samfunnet.

Nå er det kanskje på tide at folk her i Norge og Europa våkner opp og ser venstresiden for hva den virkelig er, nemlig en gjeng med selvhatende, usikre sytepaver som ikke ser ut til å kunne vokse opp og ta ansvar for sine egne liv og handlinger.

I videoklippet under kan dere høre ett lite innslag på Fox News om ordet.

Kilde: Urban Dictionary